Leverkusen potvrdil, že s Chelsea rokuje o Schürrlem

NETKY.SK • 19 Apríl 2013, 12:59 • 2 min
Leverkusen potvrdil, že s Chelsea rokuje o Schürrlem

BERLÍN - Anglický futbalový klub FC Chelsea má na lane prvú akvizíciu pre nasledujúcu sezónu, s Bayerom 04 Leverkusen rokuje o prestupe nemeckého reprezentanta Andrého Schürrla.

slovakia

left justify in out

Cena 22-ročného útočníka by mohla narásť na 25 miliónov eur a súčasťou obchodu bude zrejme aj hosťovanie belgického stredopoliara Kevina De Bruyna v Leverkusene.

"Môžem potvrdiť, že naši zástupcovia sú v Londýne a zastavia sa aj v Bruseli. Ešte však nie je nič uzavreté," povedal riaditeľ Bayeru pre komunikáciu Meinolf Sprink. 

Do Londýna už vo štvrtok odcestovali športový riaditeľ Rudi Völler a manažér Michael Reschke. V Bruseli sa budú zhovárať s kmeňovým hráčom Chelsea De Bruynem, ktorý v tejto sezóne hosťuje vo Werderi Brémy a v bundeslige sa prezentoval šiestimi gólmi. Schürrle ich má v tomto ročníku na konte o tri viac.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies