Lešňovský sa vrátil z Krakova, želá si pôsobenie vo Wisle

NETKY.SK • 16 December 2013, 13:24 • 2 min
Lešňovský sa vrátil z Krakova, želá si pôsobenie vo Wisle

RUŽOMBEROK - Slovenský futbalový brankár corgoňligového tímu MFK Ružomberok Tomáš Lešňovský sa vrátil zo skúšky, ktorú absolvoval minulý týždeň v poľskom klube Wisla Krakov.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že som ukázal, čo viem. Môj vnútorný pocit je, že som sa predstavil v dobrom svetle. Wisla má veľmi kvalitných brankárov, ktorí nie sú ani starí, takže uvidíme, ako to napokon dopadne. Z Poľska by sa mi mali telefonicky ozvať. Priznávam, veľmi túžim po tom, aby o mňa prejavili záujem," citoval portál corgonliga.sk slová 20-ročného talentovaného brankára (nar. 7. 10. 1993), ktorý bol na jeseň pod Čebraťom dvojkou Srba Milorada Nikoliča.

Pôvodne mal Lešňovský pobudnúť na testoch vo Wisle celý týždeň, napokon z toho boli "len" štyri dni - od utorka do piatka. "Klub na mňa urobil obrovský dojem. Wisla má fantastické podmienky na trénovanie, skvelý štadión, super hráčov a vlastne všetko, čo som si pri jednom špičkovom klube predstavoval". 

Hoci sa Tomáš Lešňovský neobjavoval v Ružomberku často medzi tromi žrďami, v Krakove nestrieľali naslepo. "Ani som o tom nevedel, ale sledovali ma naživo v troch zápasoch a veľmi som sa im zapáčil. Až potom ma zavolali na skúšku, to ma veľmi potešilo," skonštatoval mladý gólman z Liptova a doplnil: "V Ružomberku zrušili ´béčko´ a ja som tak nedostával dostatok príležitostí. Preto sme sa obzerali po možnostiach hosťovania a možno aj prestupu. V MFK totiž vždy boli kvalitní a skúsení brankári." 

Okrem Wisly, ktorej patrí v najvyššej poľskej súťaži Ekstraklasa momentálne 4. priečka s deväťbodovým odstupom na lídra Legiu Varšava, má Lešňovský v talóne aj iné možnosti. "Nechcem o tom teraz hovoriť. Sústredím sa iba na to, ako na mňa zareagujú z Wisly." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies