VIDEO: Polícia zadržala migrantov vyskakujúcich z kamióna

NETKY.SK • 29 Apríl 2019, 18:11 • 2 min
VIDEO: Polícia zadržala migrantov vyskakujúcich z kamióna

BRATISLAVA - Z rumunského kamióna vyskočili v Prešove, časť Sekčov, tri osoby, pravdepodobne iránskej alebo afganskej národnosti.

slovakia

left justify in out

Všetkých zadržala polícia. Na miesto vyslali aj mobilnú zásahovú jednotka Úradu hraničnej a cudzineckej polície.

 

Informuje o tom polícia na svojej facebookovej stránke s tým, že Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii úradu hraničnej a cudzineckej polície Prezídia Policajného zboru prípad preveruje ako podozrenie z trestného činu prevádzačstva.
 

Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP PPZ po nahlásení uvedeného prípadu prípad preveruje ako podozrenie z trestného činu prevádzačstva.

 

Na mieste boli vykonávané úkony na zistenie a preverenie relevantných informácií a prípadne preukázanie úmyslu na spáchanie daného trestného činu.

 

Ľudia masovo začali polícii posielať video, ktoré sa bleskovo šíri na sociálnych sieťach. Z rumunského kamióna vyskočili v Prešove, časť Sekčov, tri osoby, pravdepodobne iránskej alebo afganskej národnosti.

 

Všetci traja boli zadržaní políciou. Na miesto bola vyslaná aj mobilná zásahová jednotka Úradu hraničnej a cudzineckej polície. V prípade ďalších skutočností vás budeme informovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies