Silné slová Fica na klamstvá NAKA

NETKY.SK • 16 August 2022, 20:16 • 2 min
Silné slová Fica na klamstvá NAKA

BRATISLAVA – To, že o nejakých mojich účtoch na Belize klame Matovič, to sme si už zvykli.

slovakia

left justify in out

Ale že verejne klame polícia, to je už silná káva. Súčasná vláda a NAKA sa od roku 2020 zúfalo snažia udržať symbol zlatých tehál doma v sejfe bývalého predsedu ŠHR Kajetána Kičuru. A druhá strana vždy na tieto klamstvá trpezlivo odpovedá, že K. Kičura nikdy nemal doma žiadny sejf a že nikdy nevlastnil žiadne zlato.

 

img

      

NAKA musí byť v hlbokej kríze, keď včera opäť vyšla s opakovaním klamstva o zlatých tehlách K. Kičuru, pričom vie, že nehovorí pravdu. Cieľom tohto klamstva je udržanie symbolu a samozrejme diskreditácia mojej osoby, keďže tvrdím opak. Požiadal som o stanovisko samotného K. Kičuru. Samozrejme, že sa bojí verejných vystúpení, lebo keď niečo chce dať na správnu mieru, sudcovia ako slávny Kliment z NS SR to považujú za kolúzne správanie. Ale pravda je nasledovná:
      

K. Kičura nikdy nekupoval ani nevlastnil žiadne investičné zlato a ani nikdy žiadne zlato neskrýval u seba doma a ani u neho nebolo nájdené. NAKA pri brutálnych útokoch proti K. Kičurovi otvorila aj bezpečnostné schránky v slovenskej banke, ku ktorým mal spoločne so svojím otcom Ing. Rudolfom Kičurom dispozičné právo. A nebol to Kajetán Kičura, vy zadubenci a klamári v NAKA, ale podnikateľ Ing.

 

img

 

Rudolf Kičura, ktorý si legálnym prevodom z účtu, legálnymi financiami kúpil investičné zlato od banky, v bezpečnostnej schránke ktorej si ho nechal uložené. Ing. Rudolf Kičura nebol nikdy obvinený a o legálnom pôvode investičného zlata svedčí skutočnosť, že po jeho smrti bolo súčasťou dedičského konania. Kajetán Kičura nie je v tomto prípade ani dedičom.

 

Pripomínam ešte malú drobnosť. Keď bol Kajetán Kičura vo väzbe, nedovolili mu ísť ani na pohreb vlastného otca. Rovnako mu počas pobytu vo väzbe urobili dve dôkladné domové prehliadky, kde našli z koláča dieru a z opice riť. NAKA klame. Kajetán Kičura nikdy nekupoval, nevlastnil ani nezdedil žiadne zlaté tehly. To je všetko, čo sa k tejto včerajšej úbohosti Hamranovcov dá povedať.

 

Možno vás zaujme: Fico: Zrušenie práva veta je pre Smer-SD neprekročiteľná červená čiara



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies