Vláda zvažuje zriadenie platformy pre nahlásenie porušovania opatrení

NETKY.SK • 1 Marec 2021, 09:27 • 2 min
Vláda zvažuje zriadenie platformy pre nahlásenie porušovania opatrení

BRATISLAVA - Po nedeľňajšom rokovaní vlády budú možno zriadené nonstop linky na nahlásenie porušovania opatrení na pracovisku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vláda možno zriadi mail, nonstop linku a webstránku pre prípadné nahlásenie porušovania protiepidemických opatrení aj na pracovisku. Ide o jedno z opatrení, ktoré vzišli z rokovania vlády, vedcov a odborníkov.

 

img

 

Vládny kabinet prerokoval tento návrh na svojom zasadnutí v nedeľu 28. februára v rámci riešenia aktuálnej pandemickej situácie. Odobrili celkovo desať okruhov opatrení, ktorých cieľom je zastavenie nárastu hospitalizácií v nemocniciach a spomalenie šírenia vírusu.

 

img

 

Zriadiť mail, nonstop linku a webstránky majú zatiaľ nariadené len predsedovia vyšších územných celkov a to pre prípadné nahlásenie nedostupnosti všeobecných lekárov. Toto opatrenie by malo zlepšiť prednemocničný manažment pacientov s ochorením Covid 19.

 

Súvisiaci článok: Zákaz vychádzania, povinné respirátory a mnoho ďalších opatrení je známych. Matovič ďakuje za dobre odvedenú robotu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies