Len tri percentá Sloveniek sa stále cítia dokonalé

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 10:56 • 2 min
Len tri percentá Sloveniek sa stále cítia dokonalé

BRATISLAVA - Len tri percentá slovenských žien sa cítia stále dokonalé. Vyplynulo to z prieskumu agentúry NMS Research a Figara na vzorke 1006 žien vo veku 30 až 50 rokov.

slovakia

left justify in out

Až 17 percent opýtaných sa dokonale necíti nikdy alebo málokedy. Tento pocit sa pritom u nich spája najmä s výzorom - 22 percent Sloveniek sa cíti dokonale, keď vyzerá dobre.


V prieskume sa žien pýtali aj na to, aké malé radosti ich dokážu potešiť. Až 68 percent z nich tak označilo prechádzku v prírode, 60 percent čítanie knihy, 59 percent kúpu nejakej drobnosti pre seba a viac ako polovica aj tabuľku dobrej čokolády.

 

Až 64 percent z nich sa podľa odpovedí poteší rovnako hmotnej i nehmotnej malej radosti. Za najväčšiu radosť v živote považuje viac ako polovica Sloveniek deti a 28 percent partnera či manžela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies