Lekár ruského tímu kritizuje antidopingových komisárov

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 21:46 • 2 min
Lekár ruského tímu kritizuje antidopingových komisárov

CROISSY-SUR-SEINE - Lekár ruského reprezentačného mužstva Eduard Bezuglov podozrieva antidopingových komisárov na majstrovstvách Európy vo Francúzsku zo zaujatosti. V pondelok uviedol, že hráči "zbornej" odovzdali počas troch kontrol dohromady 44 vzoriek, raz testovali desiatich naraz.

slovakia

left justify in out

"Nespravodlivo sme pod drobnohľadom pre škandály v iných odvetviach nášho športu. Ku každému by mali pristupovať rovnako. Hovorím to, lebo náš tím nikdy s užívaním zakázaných látok nemal problém. Antidopingový program v ruskom futbale je na vysokej úrovni," povedal Bezuglov, ktorý dodal, že raz sa inšpekcia konala dokonca o pol siedmej ráno.

 

V roku 2004 si za pozitívny nález vyslúžil 12-mesačný dištanc Jegor Titov, o päť rokov neskôr dvojica obrancov CSKA Moskva dostala od Európskej futbalovej únie (UEFA) stop na jedno súťažné stretnutie za porušenie dopingových pravidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies