Legíny, základ šatníka každej ženy

NETKY.SK • 9 Január 2015, 11:00 • 2 min
Legíny, základ šatníka každej ženy

BRATISLAVA - Legíny sú dnes už takmer povinnou súčasťou šatníka každej ženy. Sú úžasne pohodlné, cenovo dostupné a zoženiete ich v rôznych farbách, materiáloch aj vzoroch.

slovakia

left justify in out

Legíny vás dokážu ochrániť pred zimou oveľa viac ako silonky, ale aj tak v nich vyzeráte štýlovo. Hodia sa takmer ku všetkému. Prvá éra módy, kedy sa začali legíny nosiť prepukla v 60. rokoch no vtedy sa nazývali capri nohavicami. Druhá éra nastala v 80.rokoch. Vtedy sa do módy dostali veci, ktoré patrili predtým iba do telocvične.

 

Legíny sú vynikajúcim doplnkom k dlhším košeliam, minišatom, minisukniam ale aj ku kraťasom.  Majú tri základné dĺžky: po kolená, do polovice lýtok alebo až po členky.

 

Vždy si kupujte také, ktoré budú vaše nohy u svojho konca obopínať. No pozor ani s tou obopínavosťou to nepreháňajte.

 

Kupujte radšej tie z kvalitných materiálov aby sa vám hneď po prvom nosení nevytvorili žmolky, ktoré vôbec nepôsobia dobre.

 

Nezabúdajte, že farba legín by sa mala zhodovať aspoň s jednou časťou vášho outfitu.  Ak si vyberiete vzorové, ostatné oblečenie zvoľte jednofarebné. No pozor aby sa vám vzory na niektorých partiách tela nerozšírili, budete skôr na smiech ako na obdiv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies