Legendárni Priatelia sa vrátia v unikátnej epizóde už koncom mája

NETKY.SK • 14 Máj 2021, 13:13 • 2 min
Legendárni Priatelia sa vrátia v unikátnej epizóde už koncom mája

Táto špeciálna epizóda bude dostupná na streamovacej platforme HBO Max.

slovakia

left justify in out

Seriál Priatelia sa vráti na obrazovku už koncom mája. Nepôjde však o žiadne nové epizódy legendárnej klasiky, ale  o špeciálnu epizódu, v ktorej sa stretnú všetci herci z pôvodného obsadenia, informuje Forbes.

 

 

Na obrazovkách  sa spolu objavia Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry aj David Schwimmer, ale fanúšikovia si od novej epizódy nemôžu sľubovať žiadne pokračovanie pôvodného príbehu.

 

 

Dlhoočakávaná epizóda  bude na streamovacej platforme HBO Max dostupná už 27. mája, čo je podľa dostupných infromácií oveľa skôr, než sa predpokladalo. Verejnosť zatiaľ nevie, ako bude špeciálna epizóda s názvom The One Where They Get Back Together vyzerať, ale HBO Max ju opisuje ako časť bez scenára. Namiesto pôvodnej príbehovej línie sa diváci môžu tešiť na množstvo hostí, ktorí sa v nej objavia.

 

img

 

Menšiu úlohu si strihnú hviezdy ako David Beckham, Justin Bieber, kapela BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington či Malala Yousafzai.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies