Legendárne hry Blizzardu sa vracajú! Diablo a dve Warcraft klasiky budú k dispozícií aj na sieti Battle.net

NETKY.SK • 30 Január 2024, 17:25 • 2 min
Legendárne hry Blizzardu sa vracajú! Diablo a dve Warcraft klasiky budú k dispozícií aj na sieti Battle.net

Už teraz si môžete prvé Diablo, Warcraft: Orcs & Humans a Warcraft II: Tides of Darkness kúpiť nielen na GOG, ale aj v obchode spoločnosti Blizzard a uložiť si ich vedľa moderných hier na svoj účet Battle.net. Ide o klasiky, ktoré sú nielen určujúcimi dielami 90. rokov, ale vynikajú aj vo svojom žánri a dve z nich odštartovali herné série, ktoré sú populárne dodnes.

slovakia

left justify in out

Diablo s doplnkom Hellfire a Warcraft II s doplnkom Beyond the Dark Portal sú k dispozícii za 9,99 EUR, zatiaľ čo prvá Warcraft je k dispozícii za 5,99 EUR. Blizzard navyše svoje klasiky nielen preniesol na svoju vlastnú platformu, ale zahrnul aj svojich originálnych sprievodcov, ktorí vám pomôžu prechádzať retro dobrodružstvami, či už ich hráte prvýkrát, alebo ich hráte znova.

 

Diablo, ktoré bolo označené za tvorcu svojho žánru, sa rozhodne oplatí vziať do ruky aj dnes, pretože hoci minuloročné Diablo IV odvádza celkom dobrú prácu pri stvárnení temnej fantasy atmosféry, nemožno poprieť, že prvý diel, vydaný v roku 1996, má veľmi jedinečnú atmosféru , ktorá je stále veľmi pôsobivá aj pri hraní na moderných strojoch.

Podobného kalibru sú aj prvé dve hry Warcraftu, ktoré samozrejme nevznikli nedávno, ale položili základy, na ktorých je World of Warcraft postavený dodnes. Sú to tiež vynikajúce RTS, ktorých je v dnešnej dobe bohužiaľ nedostatok, takže sa naozaj oplatí si ich zahrať. Príbeh tejto série bude pokračovať ešte tento rok novým rozšírením WoW.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Games Rant, Blizzard, Foto: Polygon (na titulnej foto prvý diel série Diablo)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies