A je to čierne na bielom! Igor Matovič sa nechal zaočkovať Sputnikom V

NETKY.SK • 27 Júl 2021, 15:46 • 2 min
A je to čierne na bielom! Igor Matovič sa nechal zaočkovať Sputnikom V

BRATISLAVA – Minister financií SR Igor Matovič sa dočkal svojho termínu na očkovanie.

slovakia

left justify in out

Slovenský financmajster Matovič podstúpil očkovanie prvou dávkou ruskej vakcíny Sputinik V. „Síce po 26- dňovom čakaní na termín, ale mám už včeličku za sebou,“ napísal šéf rezortu financií v príspevku na sociálnej sieti Facebook. V statuse si neodpustil kritiku na ľudí, ktorí kritizovali a odmietali ruskú vakcínu Sputnik V

 

„Na klinike cudzokrajných chorôb ňou zaočkovali vyše 8 tisíc ľudí a mali minimum vedľajších účinkov a žiadne závažné. A ak by dezoláti v politike, v ŠÚKL a médiách Sputnika nedémonizovali, mohli sme mať ním dnes zaočkovaného pol milióna ľudí tak ako Maďari,“ prízvukoval Matovič. Tvrdí, že je to práve tá skupina ľudí, ktorá uprednostnila “tupý“ boj voči Rusku a jeho osobe pred zdravím ľudí. 

 

img

 

„A tak na ich tuposť doplatíme všetci - lebo dnes sa môžu už aj na hlavu postaviť, ale ak odstrašili od Sputnika pochybujúcich v čase covid ohrozenia, ničím tých istých ľudí už nepresvedčia na nič iné v čase relatívneho covid pokoja,“ skonštatoval. 

 

Matovič sa zároveň ocitol pod paľbou kritiky za to, že s očkovaním zbytočne otáľa. Ako dnes v statuse vysvetlil, na vakcináciu sa prihlásil 30. júna, termín mu prišiel však až 21. júla s tým, že očkovanie podstúpi v pondelok (26. júla). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies