Lea Michele a Matthew Paetz začali spolu bývať

NETKY.SK • 11 September 2014, 12:26 • 2 min
Lea Michele a Matthew Paetz začali spolu bývať

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lea Michele, známa najmä ako Rachel Berry z televízneho projektu Glee (2009), a model Matthew Paetz začali spolu bývať.

slovakia

left justify in out

Magazín People o tom informoval nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa bývalý gigolo nasťahoval do herečkinho domu v Hollywood Hills. "Sú naozaj šťastní a tvoria skvelý tím,“ povedal o ich vzťahu. Dvojica sa zoznámila v apríli pri nakrúcaní videoklipu k piesni On My Way, ktorá sa nachádza na interpretkinom debutovom albume Louder (2014).

 

Lea Michele sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Okrem televízneho hitu Glee sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011). Objaví sa aj v záverečnej siedmej sezóne seriálu Zákon gangu (2008). Na konte má spomínaný debutový album Louder, z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa umiestnila na štvrtej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Michele naposledy randila s hercom Corym Monteithom, ktorý zomrel vlani v júli. Okrem toho boli jej partnermi aj Matthew Morrison, John Lloyd Young alebo Theo Stockman. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies