Veľká razia v Piešťanoch a Dunajskej Strede! Dvaja díleri drog skončili za mrežami

NETKY.SK • 7 Jún 2021, 16:16 • 2 min
Veľká razia v Piešťanoch a Dunajskej Strede! Dvaja díleri drog skončili za mrežami

TRNAVA - Policajti v Trnavskom kraji zadržali dvoch dílerov drog, vyšetrovateľ ich obvinil z obzvlášť závažného zločinu. Obaja sú stíhaní väzobne, hrozí im 10 až 15 rokov väzenia.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vo väzbe skončil za drogy ako prvý 41-ročný David. Piešťanskí policajti ho kontrolovali na Audi A8 v križovatke ulíc Teplická a Ovocná.

 

img

 

V aute mu našli niekoľko vreciek s kryštalickou látkou. Podľa výsledkov predbežného skúmania išlo o pervitín. Drogy predával aj napriek tomu, že bol v roku 2016 na viac ako sedem rokov odsúdený za drogovú trestnú činnosť. Teraz mu za recidívu hrozí násobne vyšší trest.

 

img


Úspešný zákrok na drogy mali aj policajti v Dunajskej Strede. Pri domovej prehliadke našli a zaistili heroín a pervitín. Muža z drogovej trestnej činnosti usvedčili najmä viacerí zákazníci, ktorí od neho drogy dlhodobo kupovali.

 

Vyšetrovateľ muža na základe dôkazov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

 

img

 

Vyšetrovateľ predložil spis prokurátorovi aj s návrhom na väzobné stíhanie 50-ročného muža. Sudca sa s návrhom stotožnil a muž skončil vo väzbe.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona