Lacovi sa v Donecku páči, nepozná gorilku, stretáva sa s Hubočanom

NETKY.SK • 20 August 2013, 11:17 • 2 min
Lacovi sa v Donecku páči, nepozná gorilku, stretáva sa s Hubočanom

DONECK - Slovenskému brankárovi ukrajinského hokejového tímu KHL Donbass Doneck Jánovi Lacovi sa život v tomto meste páči. Svoje obľúbené miesto v ňom ale nemá.

slovakia

left justify in out

"Obľúbené miesto naozaj nemám. Jednoducho v Donecku sa mi páči. Sú tu krásne parky, dobré reštaurácie a niektoré som stihol navštíviť," uviedol Laco v rozhovore pre Sovetskij sport. Na otázku, či pozná gorilku, sa len udivene opýtal, čo to je. A keď mu povedali, že je to ukrajinská vodka, so smiechom zakontroval, že takú ešte nevyskúšal.

V Donecku je so svojimi spoluhráčmi častým návštevníkom futbalových zápasov miestneho Šachtaru. "Za Šachtar hrá môj kamarát Tomáš Hubočan. Často sa stretávame a chodíme si navzájom na naše zápasy." Keď sa Laca opýtali, ktorý šport je na Slovensku momentálne lepší, futbal, či hokej, slovenský brankár, ktorý by mal byť v novej sezóne jednotkou Donbassu, uviedol: "Teraz, myslím si, že hokej."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies