Kylian Mbappe nepôjde so Saudskej Arábie, odmietol diskusiu s Al-Hilalom

NETKY.SK • 27 Júl 2023, 08:30 • 2 min
Kylian Mbappe nepôjde so Saudskej Arábie, odmietol diskusiu s Al-Hilalom

PARÍŽ - Francúzsky futbalista Kylian Mbappe odmietol diskusiu s predstaviteľmi saudskoarabského klubu Al-Hilal, ktorí za ním pricestovali do Paríža a mali mu ponúknuť lukratívny ročný plat siahajúci k čiastke 700 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Al-Hilal predložil hráčovmu zamestnávateľovi Parížu St. Germain ponuku 300 miliónov eur. Francúzsky šampión stratil záujem o 24-ročného útočníka a dal Al-Hilalu povolenie rokovať s ním. Funkcionári saudskoarabského klubu pricestovali v stredu do francúzskej metropoly, Mbappe však s nimi odmietol akúkoľvek debatu na tému jeho prestupu.

Reprezentačný kanonier má platnú zmluvu s PSG do leta budúceho roka, no už dávnejšie vyhlásil, že kontrakt nepredĺži. Mbappe by chcel naplniť zmluvu a presunúť sa do nového klubu ako voľný hráč v roku 2024. Prezident klubu z Parku princov Nasser Al-Khelaifi to však rázne odmieta. Zahraničné médiá už informovali aj od "predzmluve" najlepšieho kanoniera Ligue 1 s Realom Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: CNN / Reuters
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies