Zuzana Čaputová príjemne prekvapila, lebo takto by ste ju v bežný pracovný deň vidieť nemohli

NETKY.SK • 3 Máj 2021, 22:28 • 2 min
Zuzana Čaputová príjemne prekvapila, lebo takto by ste ju v bežný pracovný deň vidieť nemohli

Naša prezidentka prekvapila oblečením, v akom hlavy štátov príliš často nevidíme. Predviedla sa v športe, v ktorom Slovensko preslávil Peter Sagan.

slovakia

left justify in out

Keďže Zuzana Čaputová sa netají tým, že je milovníčkou prírody, ale aj športových aktivít, vybrala sa na bicykel. A športovať, samozrejme, nejde v šatách, preto sa prezidentka aj náležite obliekla.

 

Bola aj s priateľom

Krásne jarné počasie pozvalo ju spoločne s priateľom Jurajom Rizmanom, tiež veľkým milovníkom prírody, práve k tejto aktivite.

 


Čo zanedbávala?
Vybrali sa spolu aj k jazeru blízko Ivanky pri Dunaji. Sama prezidentka v rozhovore pre Refresher priznala, že športovanie v ostatnom období zanedbávala. Šport považuje za dôležitú kompenzáciu pracovného zaťaženia.

 

Neverili jej

A bývalý hovorca spoločnosti Greenpeace Slovensko sa fotografiou z milého spoločného výletu pochválil na Instagrame. Ale niektorí mali tú česť vidieť ju aj osobne. Ako zdôraznil portál Refresher, tak jedna nadšená Slovenka sa o tom rozhodla Rizmanovi napísať. Prezradila, že jej to nikto nechcel veriť.

 


Mikina pri stromoch
Zuzana Čaputová sa ukazuje aj v iných než oficiálnych oblečeniach, ktoré sú určené na stretnutia so štátnikmi. Tak napríklad 26. apríla zverejnila na sociálnej sieti video, ako vysádza stromčeky. Vtedy mala napríklad oblečenú čiernu mikinu. Išlo o prvý krok k tomu, aby sa každoročne podarilo zasadiť 1300 nových stromčekov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies