Kurková sa vyznala z problémov, ktoré mala kedysi s vlastným telom

NETKY.SK • 18 Február 2011, 08:00 • 2 min
Kurková sa vyznala z problémov, ktoré mala kedysi s vlastným telom

Kurková sa vyznala z problémov, ktoré mala kedysi s vlastným telom

slovakia

left justify in out

img

Svetoznámu modelku Karolínu Kurkovú v mladosti veľmi trápil jej vzhľad.
      Ako 26-ročná rodáčka z Děčína, dcéra česko-slovenských rodičov, prezradila v rozhovore pre nemecký týždenník Die Zeit, dlhý čas sa cítila veľmi zle vo vlastnom tele, pretože bola iná ako jej rovesníčky. Bola totiž najvyššou v triede, mala dlhé nohy a ruky, vôbec všetko - napríklad i ústa alebo zuby jej pripadali priveľké. Karolína nosila krátky účes a pripomínala údajne chlapca.
      Pocity stiesnenosti prekonala jedna zo supermodeliek súčasnosti definitívne až v profesii, v ktorej dosiahla tak veľké úspechy. "Ako modelka, na móle a pred kamerou, som musela uzavrieť mier s mojím telom a naučiť sa s ním zachádzať. To mi pomohlo naučiť sa vážiť si seba samú," uviedla jedna z najlepšie platených topmodeliek pre nemecký magazín.
      Karolína Kurková sa po tom, čo sa začiatkom nového milénia presťahovala do New Yorku, stala vyhľadávanou modelkou prominentných módnych firiem, vrátane Valentina, Chanelu, Christiana Diora, Versaceho, Huga Bossa, Johna Galliana a ďalších. V roku 2008 získala v televízii E! Entertainment Television titul World's Sexiest Woman a stala sa tak neoficiálne najpríťažlivejšou ženou planéty. Už o rok skôr debutovala na striebornom plátne vo filme My Sexiest Year po boku Harveyho Keitela. V roku 2009 sa objavila v snímke režiséra Stephena Sommersa G.I.Joe s Dennisom Quaidom či Marlonom Wayansom.
      Od 29. októbra 2009 je mamičkou synčeka Tobina Jacka Druryho.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies