Riaditeľka zaviedla 30-minutovú „masturbačnú prestávku“ pre zamestnancov. Zrelaxovať môžu v špeciálnom kútiku

NETKY.SK • 14 Máj 2021, 10:07 • 2 min
Riaditeľka zaviedla 30-minutovú „masturbačnú prestávku“ pre zamestnancov. Zrelaxovať môžu v špeciálnom kútiku

Riaditeľka zábavnej spoločnosti pre dospelých zaviedla pre svojich zamestnancov polhodinové masturbačné prestávky.

slovakia

left justify in out

Erika Lust tak urobila hneď po tom, čo jej zamestnanci počas pandémie stratili životnú energiu alebo motiváciu.  Podľa jej slov každý potrebuje v  práci na chvíľu zrelaxovať  práve masturbáciou. Riaditeľka spoločnosti natáčajúcej pornografické filmy  zaviedla túto myšlienku do praxe v podobe  masturbačných prestávok pre svojich zamestnancov, informuje LadBible.

 

img

 

„Cením si si svojich zamestnancov a viem, že keď sa cítia dobre, tak odvádzajú výbornú prácu,“ vysvetľuje Erika. Všimla si, že počas pandémie prichádzalo množstvo z nich do práce  motivácie, a tak prišla s nápadom vytvoriť  „masturbačný kútik“, kam si môžu ísť oddýchnuť počas 30 minút bez toho, aby si chvíle strávené relaxovaním museli nadrobiť.

 

 

img

 

Zamestnanci si vraj novú masturbačnú politiku pochvaľujú. Šéfka komunikácie spoločnosti Cat skonštatovala, že masturbačná pauza pomáha bojovať proti stresu. „Masturbačná prestávka v práci môže napomôcť k lepšiemu sústredeniu, menšej agresivite, lepšej produktivite aj tímovej spolupráci,“ pochvaľuje si.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies