Na SP aj slovanista Kundrátek, nahradí Gudasa

NETKY.SK • 4 September 2016, 14:34 • 2 min
Na SP aj slovanista Kundrátek, nahradí Gudasa

PRAHA - Obranca Slovana Bratislava Tomáš Kundrátek si napokon zahrá na Svetovom pohári (17.9.-1.10.).

slovakia

left justify in out

V záverečnej nominácii českého tímu nahradi obrancu Radka Gudasa, ktorého z účasti na SP vyradilo zranenie. Informáciu priniesol web hokej.cz.

 

Česi museli v záverečnej nominácii urobiť niekoľko zmien. Nedávno padla definitíva o neúčasti útočníka Davida Krejčího, ktorého nahradí Roman Červenka. Vedenie reprezentácie muselo následne riešiť aj náhradu za obrancu Radka Gudasa a útočníka Tomáša Hertla.

 

Prvého menovaného napokon nahradí 26-ročný Kundrátek, ktorý už druhú sezónu pôsobí v Slovane Bratislava. Počas uplynulej sezóny bol pravidelným reprezentantom ČR, keď sa objavil na štyroch turnajoch v rámci Euro Hockey Tour a napokon štartoval aj na MS v Rusku. Vedenie českej reprezentácie zatiaľ neoznámilo meno náhradníka za Tomáša Hertla. Podľa stránky hokej.cz je vážnym adeptom Michal Birner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies