Kucka nehral proti Empoli pre drobné problémy s kolenom

NETKY.SK • 22 Október 2014, 13:12 • 2 min
Kucka nehral proti Empoli pre drobné problémy s kolenom

JANOV- Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu FC Janov Juraj Kucka vynechal pondelňajší domáci ligový duel proti Empoli pre drobné zranenie kolena. Dvadsaťsedemročný defenzívny záložník sledoval stretnutie z tribúny.

slovakia

left justify in out

"Zápas s Empoli som videl iba z hľadiska, pretože som mal malé problémy s kolenom. Verím, že od stredy už budem môcť trénovať a bude to lepšie," povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku bojnický rodák a k pondelkovému meraniu síl v rámci 7. kola Serie A poznamenal: "Stretnutie s Empoli bolo podľa mňa vyrovnané a začalo sa opatrne na obidvoch stranách. Do vedenia sme išli po krásnej strele Bertolacciho spoza šestnástky. Hostia neboli nebezpeční, až na jeden rohový kop, po ktorom skórovali. No rozhodca gól neuznal pre faul. Druhý polčas sa príliš nelíšil od prvého, my sme kontrolovali priebeh hry, ale hostia opäť po rohovom kope skórovali. Neregulárne, pretože hráč poslal loptu za bránkovú čiaru rukou, lenže rozhodcovia si to nevšimli a skóre sa vyrovnalo. Potom sme si utvorili tlak, nastrelili sme žrď, no skórovať sa nám už nepodarilo." 

 

FC Janov je v tabuľke najvyššej talianskej súťaže na desiatom mieste s deväťbodovým ziskom. Zverenci Giana Piera Gasperiniho dosiahli bilanciu 2-3-2 pri skóre 7:7. Najbližšie sa predstavia v nedeľu na ihrisku Chieva Verona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies