Krutý útok v Kežmarku: mladý 25-ročný muž opakovane bodol 20-ročného mladíka nožom po vyhrotenom konflikte

NETKY.SK • 8 Január 2024, 12:30 • 2 min
Krutý útok v Kežmarku: mladý 25-ročný muž opakovane bodol 20-ročného mladíka nožom po vyhrotenom konflikte

KEŽMAROK - V Kežmarku došlo k brutálnemu útoku, pričom 25-ročný muž bodol 20-ročného mladíka nožom po hádke. Útočník bol zadržaný a čelí obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctva.

slovakia

left justify in out

25 ročný muž bývajúci vo Veľkej Lomnici, bol vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku na základe dôkaznej situácie obvinený zo zločinu ublíženie na zdraví v štádiu pokusu a z trestného činu výtržníctva. V sobotu (06.01.2024) vo večerných hodinách, na Ul. Petržalskej, v Kežmarku došlo medzi ním a  20 ročným mužom k hádke, ktorá vyústila do fyzického konfliktu.

 

Muži sa začali navzájom biť a napádať. Starší z nich vytiahol z bundy nôž a opakovane bodol mladšieho muža do brucha ako aj do iných častí tela. Napadnutý Kežmarčan utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie. Incident sa odohral na mieste verejnosti prístupnom, pričom trom mužom sa podarilo navzájom sa napádajúcich mladíkov od seba oddeliť. 25 ročný muž sa aj tak ešte snažil 20 ročného muža nožom napadnúť. Útočník bol políciou zadržaný, bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Okresný vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.

 

 

Polícia pripomína, že násilie nerieši konflikty, zväčša vyústi len do väčších problémov, prípadne negatívnych trestnoprávnych následkov!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: NitraDen.sk / Facebook / Polícia SR - Nitriansky kraj (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies