VIDEO Krútiť zadkom nestačí, Kim Kardashian rozbieha nový biznis

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 13:42 • 2 min
VIDEO Krútiť zadkom nestačí, Kim Kardashian rozbieha nový biznis

KALIFORNIA – Ikona krásy dnešnej doby Kim Kardashian už zrejme vyčerpala možnosti, ako upútať ľudí svojim telom a musela sa poobzerať po novom zdroji financií.

slovakia

left justify in out

Tak, ako je to u súčasných celebrít v móde, aj Kim si založila vlastnú kozmetickú značku. Zrejme ju inšpirovala jej sestra Kylie Jenner, ktorá má so svojou beauty líniou veľký úspech.

 

Prvé výrobky KKW Beauty si môžete kúpiť už dnes. Kardashian sa zamerala kontúrovaciu kozmetiku, ktorá patrí k pilierom jej krásy.

 

 

 

KKWBEAUTY.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Kim otvorene priznala, že sa inšpirovala produktmi, ktoré ona sama používa. "Uvidíte všetky moje obľúbené produkty, ktoré používam po celý čas. Dúfam, že každý mesiac predstavíme vždy iný nový produkt. Zameriavam sa na kontúrovanie, korektory a všetky moje obľúbené vecičky," uviedla Kim. 

 

 

BTS

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

"Všetky produkty budeme vyrábať lokálne v Kalifornii. Je pre mňa dôležité ísť priamo do továrne, vidieť čo sa tam deje a byť zapojená do každého kroku," dodala.

 

Okrem make-upu Kim chystá aj vlastný parfum! "V rovnakom svete krásy uvediem koncom roka na trh aj parfum," prezradila Kim. Ste zvedavý na jej vôňu?

 

 

So excited for tonight's KKW BEAUTY launch event!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on



 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies