Traja súrodenci 10 rokov zamknutí v byte

NETKY.SK • 13 Január 2021, 14:42 • 2 min
Traja súrodenci 10 rokov zamknutí v byte

Nezvyčajný prípad z Indie zaujal celý svet. Traja súrodenci sa po smrti svojej matky zamkli v jednej izbe bytu v meste Rajkot a odmietali vyjsť von. Nereagovali ani na prosby otca.

slovakia

left justify in out

Nezvyčajný prípad z Indie zaujal celý svet. Traja súrodenci sa po smrti svojej matky zamkli v jednej izbe bytu v meste Rajkot a odmietali vyjsť von. Nereagovali ani na prosby otca.

V nedeľu ich zachránila mimovládna organizácia v oblasti RajkotSpráva z Times of India spomína, že keď členovia mimovládnej organizácie Saathi Sena Gruop vnikli do ich izby, páchlo to ľudskými fekáliami, okolo boli roztrúsené noviny, po celej zemi ležalo zatuchnuté jedlo.

 

img

 

Podľa ich otca, Mehtu, sa jeho deti zamkli v miestnosti po tom, čo ich matka pred asi 10 rokmi zomrela.

 

"Moji obaja synovia sa zavreli do miestnosti a potom, čo ich matka pred asi 10 rokmi zomrela," uviedol  ich otec pre Times of India.

 

Ich otec, zamestnanec štátnej správy na dôchodku, žil v rovnakom dome. Jedlo im nechával pred ich izbou.

Dokonca tvrdil, že sa domnieva, že jeho deti niekto preklial, verí totiž v čiernu mágiu.

 

img

 

Spoločnosť najviac zaráža vzdelanie troch súrodencov. Ich akademické kvalifikácie, konkrétne právnický titul, magisterský titul z psychológie a ďaľší zo súrodencov bol ekonóm.

 

 " Keď členovia organizácie otvorili dvere, sestra neustále prosila o jedlo pre svojich bratov," uviedol zakladateľ mimovládnej organizácie Jalpy Patel.


Podľa neho, mimovládnej organizácii zavolali susedia s informáciou, že rodinní príslušníci Mehtya už roky nevyšli z bytu.

Súrodenci napriek klopaniu dlho neotvárali dvere. Dobrovoľníci potom vylomili dvere.

 

" Súrodenci nie sú mentálne postihnutí, pretože boli schopní pochopiť, na čo sme sa ich pýtali." Z úmrtia svojej matky utpeli ťažkú traumu, “uviedol Patel, ktorého citoval Times of India.

Patel im zavolal holiča a nechali sa ostrihať.  Potom sa kúpali a dostali čerstvé oblečenie.

 

 

img

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies