Pomáhame zdravotníkom - zapojiť sa môžete aj vy!

NETKY.SK • 29 December 2020, 18:16 • 2 min
Pomáhame zdravotníkom - zapojiť sa môžete aj vy!

GALANTA - Situácia v slovenských nemocniciach je viac ako vážna. Nechýbajú len zdravotníci či lôžka, ale i „maličkosť", ktorá môže veľmi pomôcť.

slovakia

left justify in out

Počas vianočných sviatkov sa na sociálnej sieti objavila trochu netradičná výzva o pomoc. Keďže tieto sviatky by mali byť hlavne o šírení dobra a spolupatričnosti, rozhodli sme sa tiež priložiť pomocnú ruku.  Zároveň prosíme aj Vás, našich čitateľov, aby ste sa, ak je to vo vašich možnostiach, tiež zapojili podarovaním sponzorských  ponožiek alebo triček.

 

img

 

 

Predanie

 

Naša redakcia  dnes pobalila reklamné tričká a zaniesla ich do nemocnice v Galante. Tričká sme odovzdali na oddelenie COVID ARO, kde sa 24 hodín denne starajú lekári, sestry a pomocný zdravotnícky personál o pacientov s najťažším priebehom ochorenia Covid19. 

 

img

 

Výzva Vám

 

„Kto zachráni jeden život, zachráni celý svet", píše sa v Talmude, túto vetu ste mohli zachytiť aj v oscarovom filme Schindlerov zoznam. Mnohí lekári, či sestry robia denne všetko preto, aby pomohli chorým ľuďom a v súčasnej situácii v slovenských nemocniciach vyčerpaní bojujú aj o vlastné životy. My môžeme pomôcť svojou zodpovednosťou a v tejto konkrétnej nemocnici aj obyčajnými tričkami, alebo ponožkami.

 

img

 

Ponožky. alebo tričká môžete doručiť osobne, alebo zaslať na adresu:  

Nemocnica sv.Lukaša
Hodská 373/38
Galanta
Covid ARO oddelenie

 

Ďakujeme všetkým zdravotníkom v nemocniciach a ambulanciách a tiež každému, kto sa rozhodne pomôcť. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zaleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies