Krúpa o Ficovi: Je presne ako tieto živočíchy!

NETKY.SK • 18 August 2022, 07:31 • 2 min
Krúpa o Ficovi: Je presne ako tieto živočíchy!

BRATISLAVA - Poslanec za SaS Juraj Krúpa sa na sociálnej sieti vyjadril k včerajšiemu podaniu trestného oznámenia stranou Smer.

slovakia

left justify in out

Ako sme vás včera informovali, Smer na čele s predsedom strany Robertom Ficom včera podal priamo na Generálnu prokuratúru trestné oznámenie pre podozrenie sabotáže ústavného zriadenia. 

 

Zo sveta: Zelenskyj a jeho výzva Ukrajincom žijúcim na Kryme

 

obrazok

 

Ako novinárom ozrejmil šéf strany Robert Fico, predovšetkým skupina vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) sa snažila poškodiť jeho politickú stranu, ale aj štátne inštitúcie ako Úrad Inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR, Národný bezpečnostný úrad alebo Okresný súd Bratislava III. Súčasťou organizovanej skupiny sú však podľa Fica aj niektorí prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry, sudcovia Špecializovaného trestného súdu alebo Najvyššieho súdu SR a tiež minister vnútra Roman Mikulec.

 

obrazok

 

K podanému oznámeniu sa vyjadril aj rezort vnútra a na sociálnych sieťach aj jednotliví poslanci a predstavitelia vládnej koalície a SaS. Poslanec za SaS Juraj Krúpa vo svojom statuse prirovnal šéfa opozičnej strany Smer k bezstavovcom a jeho kolegov k jednotkám SS

 

„Smer podáva trestné oznámenie, lebo vraj  pri vyšetrovaní korupčných káuz (ktoré sa samozrejme týkajú potentátov tejto partaje), došlo zo strany vyšetrovateľov okolo Jána Čurillu k spáchania trestného činu sabotáže," napísal poslanec zo SaSky.

 

obrazok

 

„To je to isté, ako keby esesáci z Osvienčimu podali trestné oznámenie na výrobcov smrtiaceho plynu do komôr smrti," poznamenal Juraj Krúpa a svoje vyhlásenie uzavrel slovami: „Nuž ale tak, ako sú bez chrbtovej kosti niektoré živočíchy, tak sú bez nej aj niektorí politici."

 

Súvisiace: Smer podal trestné oznámenie pre podozrenie zo sabotáže



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies