Kristína Schmiedlová nečakane ukončila kariéru! Má iba 21 rokov

NETKY.SK • 8 Október 2018, 11:49 • 2 min
Kristína Schmiedlová nečakane ukončila kariéru! Má iba 21 rokov

BRATISLAVA - Niekdajšia finalistka juniorského Wimbledonu (2014) a piata najlepšia tenisová juniorka sveta Kristína Schmiedlová sa rozhodla ukončiť hráčsku kariéru.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška. Mladšia z košických tenisových sestier Schmiedlových má iba 21 rokov a v ženskom rebríčku WTA bola najvyššie na 412. mieste v roku 2015.

"Áno, je to tak. Kristína Schmiedlová sa nám poďakovala a ukončila členstvo v Národnom tenisovom centre. Chce sa venovať štúdiu na lekárskej fakulte, čo je legitímny dôvod," povedal Moška. Podľa tenisového funkcionára však koniec bývalej fedcupovej reprezentantky nemusí byť definitívny.

 

"Viacerí hráči časom svoje rozhodnutie prehodnotili a k tenisu sa vrátili. Ak by to bol Kristínin prípad, dvere má u nás otvorené, pretože je to veľký talent," doplnil Moška.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies