Kriminalisti odhalili podozrivého z lúpeže v žilinskej herni

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 13:22 • 2 min
Kriminalisti odhalili podozrivého z lúpeže v žilinskej herni

ŽILINA - Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline dôslednou operatívno-pátracou činnosťou odhalili podozrivého z násilnej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 22-ročného Mateja (zo Žiliny) zo zločinu lúpeže. Obvinený muž mal v uplynulom týždni v nočných hodinách v Žiline na sídlisku Vlčince vojsť do prevádzky herne s kuklou na hlave.

 

"S nožom v ruke mal pristúpiť k obsluhe a žiadať peniaze z trezora. Obsluha mu z obavy o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť vo výške viac ako 2 300 eur. Po skutku z herne odišiel na neznáme miesto," informoval Netky Radko Moravčík, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

 

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na obvineného muža podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na sedem rokov až 12 rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies