Kráľovská rodina zverejinila tri nové FOTO princa Georgea: Briti sa idú roztopiť

NETKY.SK • 14 December 2014, 19:22 • 2 min
Kráľovská rodina zverejinila tri nové FOTO princa Georgea: Briti sa idú roztopiť

LONDÝN - Syn britského princa Williama a Kate celkom isto vie, že sa má usmievať, keď ho fotografujú. Vidno to z jeho najnovších oficiálnych snímok, ktoré v sobotu, pri príležitosti nadchádzajúcich Vianoc, zverejnili jeho hrdí rodičia.

slovakia

left justify in out

Šestnásťmesačný princ je na nich oblečený v bielom pulóvri s golierom a modrej veste s postavičkami členov britskej kráľovskej gardy v červených kabátoch a kožušinových čapiciach. Z tmavých krátkych nohavíc mu vykúkajú holé kolená, má oblečené čierne podkolienky a topánky. 

 

 

 

 

Usmievajúci sa princ s bucľatými tváričkami sedí na troch fotografiách na schodoch Kensingtonského paláca, kde rodina žije.

 

Noviny Sunday Times ho kvôli tomuto oblečeniu nazvali "maminým malým vojačikom" a Sunday Express zasa "pôvabným malým princom".

 

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge zverejnili snímky tretieho princa v nástupníctve na britský trón pred Vianocami, ako akési "poďakovanie" britským médiám, ktoré doteraz nechávali princa George na pokoji, informovala agentúra AP.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies