Kradli náradie, šperky aj skúter

NETKY.SK • 30 August 2013, 10:52 • 2 min
Kradli náradie, šperky aj skúter

BRATISLAVA/KOŠICE - Policajti Košického kraja vypátrali viacerých zlodejov, ktorí vyčíňali posledné mesiace v kraji. Podľa polície sa 32-ročný Gabriel z Košíc začiatkom júna vlámal do chaty v záhradkárskej lokalite Nižná Úvrať v Košiciach. "Ukradol rôzne záhradné náradie a vodoinštalačný materiál. Majiteľke spôsobil škodu za 357 eur," informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

Košickí policajti obvinili z krádeže aj 18-ročného mladíka z Vyšnej Hutky. Ten v polovici júla z obývačky bytu na Podtatranského ulici v Košiciach ukradol retiazku zo žltého kovu s dvoma príveskami. Škoda bola viac ako 500 eur. Spišskonovoveskí policajti zase vypátrali trojicu miestnych mužov Jozefa (27), Maroša (24) a Ivana (29). "Počas uplynulého víkendu sa vlámali do vestibulu bytového domu na ulici J. Matušku v Spišskej Novej Vsi. Odtiaľ ukradli zaparkovaný skúter s prilbou, ktorý naložili do prívesného vozíka a odviezli do Liptovského Hrádku, kde ho predali za 155 eur," uviedol Szabó a dodal, že majiteľke spôsobili škodu 1 040 eur. 

Obvineniu z krádeže čelia aj traja muži z okresu Trebišov vo veku 18, 20 a 40 rokov. Od začiatku júna do polovice augusta podľa polície z prieskumného plynového vrtu Kravany v okrese Trebišov ukradli kovový erupčný kríž a ďalšiu techniku. Bratislavskej a.s. spôsobili škodu približne osemtisíc eur. Tejto trojici hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Ostatným obvineným hrozí až dvojročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies