Kozáčik po troch góloch od Sarajeva: Dúfam, že sa to už nebude opakovať

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 10:07 • 2 min
Kozáčik po troch góloch od Sarajeva: Dúfam, že sa to už nebude opakovať

PLZEŇ - Tri strely a tri góly inkasoval v prvom zápase 2. predkola Ligy majstrov slovenský futbalový brankár v službách Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik v súboji so Željezničarom Sarajevo (4:3). Bilancia, ktorá ho vôbec nepotešila.

slovakia

left justify in out

"Vari sme si to už vybrali a nebude sa to opakovať," citoval slovenského legionára český Sport.

Na tri inkasované góly rozhodne nebude rád spomínať. "Niekedy sa to ale stane," konštatoval Kozáčik a pokračoval: "Je to ale šport. Keby sme to vedeli pred stretnutím, fanúšikov by to ani nebavilo. Každý brankár robí vždy maximum, aby gólom zabránil. Aj ja som robil, čo som vedel, ale bohužiaľ to teraz nestačilo."

Tri góly v jeho sieti sa objavili po druhý raz za sebou. Pred Sarajevom inkasoval trikrát aj v Superpohári od Jablonca. "Žiaľ niekedy sa to stane. Našťastie sme teraz na rozdiel od Superpohára vyhrali. Dúfam, že sa to už nebude opakovať a toľko gólov dostávať nebudeme," zaželal si Matúš Kozáčik. Všetkých sedem gólov pritom padlo až po prestávke a takýto bláznivý polčas vraj ešte nezažil. "Dúfam, že to bolo posledný raz," zdôraznil. Podľa neho to nie je ideálny výsledok do odvety. "Sme však len na začiatku sezóny, dôležité však je, že sme vyhrali. Hrali sme dobre smerom dopredu, mali sme veľa šancí, akurát je škoda tých troch inkasovaných gólov," zdôraznil Kozáčik. 

Po bezgólovom polčase si myslel, že z ich strany prídu nejaké góly, rozhodne nečakal tri vo svojej bránke. "V odvete nesmieme inkasovať a musíme nejaký gól streliť, aby sme sa nemuseli báť do poslednej minúty." V druhom predkole ale nechce Plzeň skončiť a Matúš Kozáčik je presvedčený, že v odvete urobí český šampión maximum pre postup. "Je mi jasné, že po takomto výsledku bude v Sarajeve veľa divákov, ktorí dokážu vytvoriť veľmi dobrú atmosféru. Vycítili šancu, takže teraz to bude o to búrlivejšie," uzavrel Kozáčik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies