Kovaľov je podľa Pascala rasista

NETKY.SK • 3 December 2015, 18:02 • 2 min
Kovaľov je podľa Pascala rasista

MONTREAL - Jean Pascal nedokáže ruskému profesionálnemu boxerovi Sergejovi Kovaľovovi odpustiť obrázok opice, ktorý "zavesil" na twitter v súvislosti s Adonisom Stevensonom.

slovakia

left justify in out

Ten je rovnako ako Pascal držiteľom dvojakého haitsko-kanadského občianstva, všetci traja pôsobia v poloťažkej hmotnostnej kategórii. Tridsaťtriročný Pascal o rok mladšieho Kovaľova nazval rasistom na tlačovej besede pred ich druhým vzájomným zápasom - 30. januára budúceho kalendárneho roka sa stretnú v Bell Centre v kanadskom Montreale. V prvom súboji uspel Rus technickým knokautom v ôsmom kole. "Krusher" Kovaľov sa bránil, že išlo iba o nevydarený žart.
"Je rasista. Beriem to osobne. Je ignorant, takýto človek nepatrí do roku 2016. Bojujem proti ignorancii, takéto správanie nemá čo hľadať v dnešnej spoločnosti. Tomuto Rusovi musíme dať riadnu príučku," vyhlásil Pascal podľa Montreal Gazette. "Nakopem mu zadok viac než pri úvodnom stretnutí. Nerešpektujem, čo povedal, bolo to hnusné a totálne zbytočné. Potom sa mi však ospravedlnil, takže to považujem za uzavreté. Nech zdvihne ruku ten, čo ešte nikdy pri vtipe nezašiel za čiaru," kontroval Kovaľov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies