Fotomodelka Európy 2022 - finále

NETKY.SK • 30 November 2022, 15:21 • 2 min
Fotomodelka Európy 2022 - finále

Dňa 18. 11. 2022 sa v priestoroch AutoExtra Zlaté Moravce uskutočnil už 11. ročník súťaže Fotomodelka Európy.

slovakia

left justify in out

Finalistky 11. ročníka sa na slávnostnom záverečnom defilé predviedli v troch módnych prehliadkach. Prvá bola venovaná kolekcii slovenských ručne vyšívaných kabeliek z dielne RL – Dizajn. V tej druhej mohli diváci obdivovať krásne postavy finalistiek v kolekcii plaviek LISCA pre novú letnú sezónu. Na záverečnom slávnostnom defilé finalistky predviedli krásne spoločenské šaty slovenskej značky AD- style. Vizáž finalistiek zabezpečuje tím Mirky Kulišekovej – Mirka Make-up a Enii-Nails.

 

Slávnostným večerom hostí sprevádzala moderátorská dvojica fotomodeliek z minulých ročníkov, projektová manažérka Nikoleta Lamprechtová a riaditeľka organizačnej zložky Viktória Ondrášiková. Svoje umenie  predviedli mladé spevácke talenty zo Súkromnej umeleckej ZŠ v Hliníku nad Hronom, Tatiana Hocková a Timea Vallová. Obe mladé dámy vedie speváčka a herečka Kristína Mečko, ktorá zastáva názor, že priestor treba dávať aj mladým talentovaným ľuďom, nech sa ukážu.  My s ňou tento názor zdielame, a preto sme sa rozhodli dať priestor aj našej talentovanej finalistke Olívii, ktorá tiež zaspievala krásnu pieseň a dojala tak prítomných divákov.

 

O titul Fotomodelka Európy 2022 sa usilovalo v poslednej etape súťaže 16 finalistiek. Absolútnou víťazkou 11. ročníka súťaže a titul Fotomodelka Európy 2022 získala len 14-ročná Timea Majerníková z Nového Mesta nad Váhom. Víťaznú šerpu čerstvej držiteľke tohto titulu odovzdal predseda poroty pán Jozef Oklamčák. Korunku zo živých kvetov víťazke odovzdala riaditeľka organizačnej zložky, Viktória Ondrášiková. 

 

Titul Najsympatickejšia Fotomodelka 2022, o ktorej rozhodla široká verejnosť na základe SMS hlasovania získala 16 ročná Olívia Staviarska zo Spišskej Belej. Korunku zo živých kvetov od Fany Flóra jej odovzdala projektová manažérka a zároveň držiteľka tohto titulu z roku 2016, Nikoleta Lamprechtová. Víťaznú šerpu odovzdal honorárny konzul Juhoafrickej republiky pán Milan Lopašovský. 

 

Víťazky získali hodnotné ceny od hlavných partnerov súťaže AUTOEXTRA, HOTEL PREZIDENT KARLOVY VARY, HOTEL HVIEZDA DUDINCE a ANILANA. V tomto ročníku sa však udeľovali aj špeciálne ceny partnerov súťaže a  boli skutočne zaujímavé. Viac sa dozviete na instagrame súťaže Fotomodelka Európy 2022.

 

Finalistky 11. ročníka Fotomodelka Európy počas celého roka absolvovali niekoľko profesionálnych fotení, kde mohli ukázať svoju dávku herectva a šarmu. Organizátori spolu s odbornou porotou, ktorá bola zložená z významných osobností zo Slovenska i zahraničia, napríklad profesor Štefan Luby – dlhoročný predseda SAV alebo Jiří Morstadt – producent CZECH FASHION WEEK. Početná porota hodnotila finalistky počas celého trvania súťaže. Okrem samotnej fotogenickosti sa hodnotila aj aktivita a účasť na foteniach, spolupráca či disciplínovanosť modelky, pretože práve toto sú kritéria, ktoré zohrávajú veľkú rolu pri ponukách na spolupráce.

 

Súťaž organizuje Ivana Matušková v spolupráci s Long Hair Prestige a je výnimočná tým, že je to celoročný projekt. Nie je to klasická súťaž krásy, aké poznáme. V súťaži Fotomodelka Európy nie je dôležitý vek, výška ani miery, a preto sa do nej môžu prihlásiť napríklad aj ženy s krivkami alebo ženy, ktoré nemajú “modelkovskú výšku”. V tomto projekte má otvorené dvere každá žena, ktorá sa chce niekam posunúť. A buďte pripravené! Už čoskoro sa spustí další ročník, do ktorého sa môžete prihlásiť už aj Vy. Sledujte instagram a facebook sútaže.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viky Kriskova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona