Kovaľov a Stevenson sa stretli zoči-voči, nie však ringu

NETKY.SK • 30 November 2015, 12:59 • 2 min
Kovaľov a Stevenson sa stretli zoči-voči, nie však ringu

QUÉBEC CITY - Profesionálni boxeri Sergej Kovaľov a Adonis Stevenson sa v sobotu stretli v Centre Videotron v kanadskom Québec City, kde naživo sledovali súboj James DeGale - Lucian Bute.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný ruský bohatier Kovaľov vlastní opasky organizácií WBA, WBO i IBF v poloťažkej hmotnostnej kategórii, všeobecne ho považujú za číslo 1 tejto divízie. O šesť rokov starší haitsko-kanadský pästiar Stevenson drží titul WBC v spomenutej váhe, nedávno však prišiel o opasok magazínu The Ring. V ostatných vystúpeniach totiž podľa názoru časopisu čelil podpriemernej konkurencii.

 


Dlho sa hovorí o unifikačnom meraní síl medzi týmito dvoma mužmi, ktorých rivalita sa zatiaľ odohráva prevažne na twitteri. "Aha, kto sa zastavil. Sergej chcel uzavrieť dohodu, Adonis sa však najskôr musí porozprávať so svojím manažérom Alom Haymonom," značne výsmešne na sociálnej mikroblogovacej sieti podotkla zastupiteľská agentúra "Krushera" Kovaľova Main Events.

 


"Superman" Stevenson vyhlásil, že s Kovaľovom chce bojovať v júni budúceho kalendárneho roka. Má predstavu o spoločnom priamom prenose HBO a Showtime, ale ten sa javí veľmi nepravdepodobný. Konkurenční televízni vysielatelia totiž mnohé nezhody dosiaľ prekonali len dvakrát: pri megazápasoch Lennox Lewis - Mike Tyson a Floyd Mayweather - Manny Pacquiao. Ani rokovania pred dvoma najlukratívnejšími predstaveniami boxerskej histórie sa nezaobišli bez problémov, ťažko teda predpokladať, že konfrontácia Kovaľov - Stevenson by prešla ako spoločný projekt.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies