Kapor spôsobil dopravnú nehodu. Žena v aute skončila v nemocnici

NETKY.SK • 25 December 2019, 15:15 • 2 min
Kapor spôsobil dopravnú nehodu. Žena v aute skončila v nemocnici

Včera popoludní si 62-ročná vodička v predvianočnej atmosfére viezla domov kapra. Toho si ale nešťastne položila do lavóra na sedadlo spolujazdca. A kapor sa asi snažil vybojovať si slobodu odvážnym skokom, lenže pristál vodičke v lone.

slovakia

left justify in out

Žena pred treťou popoludňajšou prechádzala obcou Horní Police v Čechách, keď jej v lone pristála ryba. Niet divu, že sa zľakla. "Vplyvom šoku stratila kontrolu nad riadením a následne s vozidlom Škoda Felicia vycestovala do protismeru," opísala policajná hovorkyňa Ivana Baláková. Informoval portál obce. 

 

Vodička sa v protismere stretla s dopravnou značkou a následne nabúrala do betónového stĺpa. "Kuriózna havária sa žiaľ nezaobišla bez zranení," konštatovala Baláková. Vodička tak skončila v nemocnici, kam ju so zlomeninou v oblasti členku a s pomliaždeným hrudníkom transportoval vrtuľník.

 

Tento prípad by mal byť ponaučením pre ostatných vodičov. "Z tejto skúsenosti sa vážení motoristi poučte a živého vianočného kapra si pri transporte vozidlom poriadne zaistite," dodala hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies