Kováčik o Pasienkoch: Už sa to nesmie nikdy zopakovať

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:31 • 2 min
Kováčik o Pasienkoch: Už sa to nesmie nikdy zopakovať

BRATISLAVA - Futbalovými Pasienkami otriasol zhruba desať minút pred koncom nedeľňajšieho stretnutia 6. kola Corgoň ligy ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok (3:2) silný výbuch z delobuchu v sektore hostí.

slovakia

left justify in out

Podľa doteraz vykonaných úkonov a získaných informácií má výbuch na svedomí s najväčšou pravdepodobnosťou skupina približne 20 fanúšikov Slovana. Oblečení boli v čiernych tričkách s bielym nápisom na hrudi "PSYCHO BOYS" a na chrbte s nápisom "Trnávka". Výbuch zranil dve neplnoleté deti a jedného 22-ročného muža.

K situácii sa vyjadril aj prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik: "Som šokovaný z toho, že niektorí ľudia, ktorí sa tvária ako futbaloví fanúšikovia, sú schopní vedome a premyslene ohrozovať zdravie svojich spoluobčanov. To, čo sa stalo na zápase Slovan - Ružomberok, sa už nikdy nesmie zopakovať. Budem trvať na čo najpodrobnejšom vyšetrení celej udalosti a taktiež aj na čo najprísnejšom potrestaní vinníkov. Budem žiadať Asociáciu fanúšikov Slovenska, všetky kluby a futbalovú verejnosť aby dali jasne a jednoznačne najavo, že tu nejde o fanúšikov, ale ľudí, ktorých je nutné z futbalových štadiónov nekompromisne všetkými prostriedkami eliminovať," uviedlo konto SFZ na Facebooku vyjadrenie prezidenta Kováčika.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies