Košice hľadajú trénera, Šimčo to nebude

NETKY.SK • 13 Január 2016, 14:13 • 2 min
Košice hľadajú trénera, Šimčo to nebude

KOŠICE - Líder druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - skupina Východ FC VSS Košice zostal po odchode Jozefa Vukušiča do kazašského tímu FK Šachter Karaganda bez trénera.

slovakia

left justify in out

Košickí futbalisti začali v úvode týždňa zimnú prípravu bez nového kormidelníka, tréning viedli doterajší asistent Ivan Lapšanský a kondičný tréner Rastislav Švický. Vedenie klubu zatiaľ nemá za Vukušiča náhradu. Podľa správy na oficiálnej internetovej stránke však FC VSS nepovedie Ladislav Šimčo, ktorého meno sa spomínalo v tejto súvislosti.

 

“Nového kouča budeme usilovne hľadať. Aktuálny tréner ligového dorastu Ladislav Šimčo však nepatrí medzi kandidátov na tento post. Pomohla nám situácia, že Ivan Lapšanský momentálne neodchádza, možno u nás zostane do konca sezóny. Zatiaľ vedie tréningy s Rasťom Švickým a Mišom Hurtukom. Nám sa tak utvoril väčší priestor na hľadanie nového kouča," citoval košický web športového riaditeľa FC VSS Jána Lesniaka.

 

V mužstve Košíc sa v jarnej časti Doxxbet ligy 2015/2016 už neobjavia Ibrahim Keita, Ajdin Redžič a Andrej Pernecký, na skúške v Michalovciach je Filip Serečin. Srbi Lazar Djordjevič a Ivan Ostojič sa k spoluhráčom pripoja v piatok, takisto aj Jésus Konnsimbal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies