Kontroverzný oznam univerzity v Indii vyvoláva rozruch: Študenti sú žiadaní, aby prestali masturbovať v sprchách!

NETKY.SK • 15 September 2023, 20:30 • 2 min
Kontroverzný oznam univerzity v Indii vyvoláva rozruch: Študenti sú žiadaní, aby prestali masturbovať v sprchách!

ROORKEE - Na sociálnych médiách sa šíri oznámenie indickej univerzity, ktoré vyvoláva zmätok a rozruch.

slovakia

left justify in out

Toto oznámenie, prvýkrát zverejnené v roku 2019, zakazuje študentom masturbáciu v sprchách a zdôvodňuje to údajným problémom s veľkým množstvom semena v odtoku.
Podľa oznámenia od univerzity Indian Institute Of Technology Roorkee (IIT Roorkee) je masturbácia v sprchách v rozpore s kódexom ubytovne Indian Institute of Roorkee. Oznámenie ďalej uvádza, že vysoké náklady na údržbu kvôli nadmernému množstvu semena v odtoku vedú k zvýšeným nákladom na ubytovanie. Univerzita preto žiada študentov, aby masturbovali vo svojich izbách. Toto oznámenie sa rýchlo stalo virálnym a šírilo sa na rôznych sociálnych médiách. Aj keď niektorí ľudia pochybovali o jeho pravosti, mnohí tomu verili. Dokonca sa na ňom objavil aj podpis hlavného dozorcu ubytovne, Ashutosh Chamoliho. Avšak, podľa správ The Free Press Journal je toto oznámenie nepravdivé a kancelária zamestnancov ubytovne to potvrdila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies