Kontroverzná nevesta z Michaloviec sa hlási o slovo! Predáva svoje svadobné šaty s výraznou zľavou!

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 13:58 • 2 min
Kontroverzná nevesta z Michaloviec sa hlási o slovo! Predáva svoje svadobné šaty s výraznou zľavou!

Video zo svadby mladého rómskeho páru obletelo celé Slovensko. Gýčový luxus a bankovky na každom kroku mnohých pobúrili, ale aj pobavili.

slovakia

left justify in out

Pár mesiacov po svadbe sa nevesta  Eva Šándorová - Bánová rozhodla pre vážny krok. Chce sa zbaviť šiat, ktoré z nej urobili najznámejšiu nevestu na Slovensku. „Predám luxusné, svadobné šaty so závojom, krásne zdobené, v bielo-zlatej farbe a vo veľkosti číslo 50. Úpráva je možná na akékoľvek potrebné číslo. Šaty sú ušité podľa návrhu módnej návrhárky Natashe Azairy reprezentované na modelke Andrei Verešovej. Sú veľmi pekné nepoškodené ako nové. Dohoda je možná,“ napísala k inzerátu vydatá pani, ktorá však šaty ponúka s výraznou zľavou. Ich pôvodná hodnota bola 3500 eur, teraz ich predáva za 1800 eur.

 

Na šatách je zaujímavý ich príbeh, keďže po prvý raz ich mala na sebe modelka Andrea Verešová na veľtrhu svadobných šiat. Mladučkú Evu zaujali natoľko, až sa rozhodla vydať v rovnakom modeli, samozrejme, upravenom na jej figúru. Po zverejnení svojho svadobného videa však väčšmi ako nevesta ohúrila honosná rómska svadba.

 

                        

 

                        




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies