Konex a Separ sa spájajú v singli SUPERNOVA po prvýkrát ako sólo raperi

NETKY.SK • 2 Júl 2021, 12:51 • 2 min
Konex a Separ sa spájajú v singli SUPERNOVA po prvýkrát ako sólo raperi

Slovenská spolupráca rapovej stálice a mladej krvi, ktorá je možno viac známa v českých končinách, i keď je to Slovák.

slovakia

left justify in out

O tom, že Separ vystupuje na scéne aj ako sólista vieme už od roku 2012, kedy vyšiel jeho debutový albu Buldozér. Label DMS na chvíľu upadol, no Separ, Dame a Smart sa vrátili spoločne na scénu s albumom DMS MMXV. 

 

 

Odvtedy už Separ vydal dva sólo projekty - Pancier a OG, z ktorých skladby sa stali jednými z najhranejších v Česku aj na Slovensku. 

 

Konex fungoval dlhšiu dobu najprv ako producent v česko-slovenskom labeli Milion+ pod Yzomandiasom. Táto skupina raperov a producentov nabrala za svojho pôsobenia veľa členov a len pred tromi rokmi vydala úspešný KML (Krtek, Money, Life) štúdiový album, kde boli zastúpení všetci členovia tohto zoskupenia, Konex ako producent aj ako raper. Rok na to už vydal Cornetto a vlani mu vyšiel druhý album Violá.

 

 

"S chlapcami som sa rozišiel tak, že nemám problém s nimi naďalej spolupracovať v budúcnosti, aj nám ešte vyjdú nejaké veci spolu. Ďakujem im za všetko a prajem im úspechy do budúcna," vyjadril sa na svoj odchod z labelu Milion+.   

 

Teraz ale k skladbe. Track Supernova začína vysvetlením tohto slova práve od Konexa. O beat sa mimochodom postaral aj sám raper v spolupráci s Dannym a Matiasom. Flow skladby je prirovnávaný k výbuchu hviezdy, teda ku Supernove. Zapôsobila na nás Konexova časť slohy, kde ďakuje svojej mame za to, že ho vychovala aj bez otca.

 

"Skúšali sme veci, aj tak neni zo mňa troska.

Dokázali sme to, aj keď nemali sme fotra."

 

 

Separ začína hneď od úvodu nakladať. Vybrali by sme možno aj viac vecí, ale tiež sa zameriame len na jednu slohu. 

 

"Všetci dobre vedia, kto má flowy, kto je Separ. 

To zviera nedá dokopy už ani zverolekár."

 

Separ sa okrem iného vyjadril aj cez Instagram, kde poďakoval všetkým fanúšikom za podporu. Spomenul však aj to, že tento rok vyjde nový album DMS. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies