Koncertný film Eda Sheerana uvedú aj vybrané kiná na Slovensku

NETKY.SK • 20 Október 2015, 14:03 • 2 min
Koncertný film Eda Sheerana uvedú aj vybrané kiná na Slovensku

BRATISLAVA - Koncertný film Eda Sheerana Jumpers for Goalposts sa vo vybraných kinách na celom svete predstaví vo štvrtok 22. októbra.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku ho uvidia diváci kín Cinemax v mestách Banská Bystrica, Bratislava, Dunajská Streda, Košice, Nitra, Poprad, Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava a Žilina. "Tomuto mimoriadnemu premietaniu budú predchádzať živé vstupy z londýnskej svetovej premiéry na Leicester Square, obohatené hudobníkovým vystúpením," TASR informovala Barbora Menzl Drobná zo spoločnosti Cinemax.

 

Koncertná snímka Jumpers for Goalposts prináša vystúpenia Eda Sheerana z najväčších koncertov jeho kariéry na štadióne vo Wembley z júla 2015 v rámci turné k albumu X, kde sa mu podarilo nadchnúť 80.000 fanúšikov jeho najväčšími hitmi The A Team, Sing a Thinking Out Loud či prekvapivým duetom s Eltonom Johnom. Okrem výkonov na pódiu film prináša aj príbeh Edovej triumfálnej cesty do Wembley, nahliada do zákulisia a ponúka aj osobné rozhovory s interpretom a jeho blízkymi. Film bude uvedený s českými titulkami.

 

Iba 24-ročný britský hudobník, spevák a textár Ed Sheeran má na celom svete milióny fanúšikov a množstvo ocenení. Vydal zatiaľ dva albumy s názvami + a X. Spolupracoval okrem Eltona Johna aj s Pharellom Williamsom či skupinou One Direction. Filmoví priaznivci ho poznajú aj vďaka jeho pesničke I See Fire, ktorá patrí k záverečnej časti trilógie Hobit: Smaugova pustatina.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies