Kollárova expartnerka Richterová ho obviňuje z bitky, Kollár za tým vidí politickú antikampaň

NETKY.SK • 21 Jún 2023, 15:00 • 2 min
Kollárova expartnerka Richterová ho obviňuje z bitky, Kollár za tým vidí politickú antikampaň

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady Boris Kollár odmieta medializované vyjadrenia jeho expartnerky a matky dvoch synov Barbory Richterovej.

slovakia

left justify in out

Predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár odmieta medializované vyjadrenia jeho expartnerky a matky dvoch synov Barbory Richterovej. Vidí za tým politicky motivovanú snahu o očiernenie jeho i jeho hnutia v rámci predvolebnej kampane. Vyhlásil to na utorkovej tlačovej konferencii. Kollár tvrdí, že ak by jeho expartnerke išlo o vyššie výživné, požiadala by o to na súde. Odmieta, že by nemal záujem sa so svojimi synmi stretávať. Dodal tiež, že Richterová poslala list aj poslancom NR SR o tom, že ju sledujú rôzne autá a môže to by Slovenská informačná služba (SIS). Kollár poznamenal, že sa tým pokojne môže zaoberať aj kontrolný parlamentný výbor. Odmieta, že by ju dal sledovať tajnou službou.

 

Richterová sa v uplynulej dobe viackrát verejne vyjadrila na adresu Kollára prostredníctvom sociálnej siete. "Trvám na tom, že je pravdivé každé jedno slovo, ktoré som doteraz povedala," povedala Richterová vo videu, ktoré zverejnila na Facebooku. "Nie som súčasťou žiadnej politickej antikampane voči Sme-rodina. Iba hovorím pravdu o Borisovi Kollárovi. Boris Kollár klame," pokračuje dvojnásobná mamička.

 

img

Kollárova expartnerka Barbora Richterová

 

Podľa nej sa celý incident sa začal v momente, keď Kollára požiadala, aby sa jej postaral o syna. Bola totiž údajne unavená a chcela si oddýchnuť. "Došlo medzi nami k hádke a nasilu som mu dala malého do rúk. Odmietam tvrdenie, že som malého hodila 5, 10 alebo 15 metrov cez celú obývačku," priznáva Barbora. Kollár potom podľa jej slov odovzdal dieťa svojej mame a Richterovú začal surovo mlátiť, kým nestratila vedomie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies