Hráč londýnskeho Arsenalu Mesut Özil sa opakovane stretol s prezidentom Turecka

NETKY.SK • 18 Marec 2019, 20:57 • 2 min
Hráč londýnskeho Arsenalu Mesut Özil sa opakovane stretol s prezidentom Turecka

ISTANBUL - Nemecký futbalista Mesut Özil, ktorý pôsobí v londýnskom Arsenale opäť prišiel do kontaktu s tureckým prezidentom Recepom Tayyipom Erdoganom. V Nemecku si za to byvalý člen "nationalelf" vyslúžil vlnu kritiky.

slovakia

left justify in out

"Je to pre mňa veľké sklamanie, keď sa dozvedám že to pokračuje," cituje agentúra DPA slová poslanca Helgeho Brauna z Kresťanskodemokratickej únie (CDU). Tridsaťročný hráč Arsenalu Londýn sa spolu so snúbenicou stretol s Erdoganom v Istanbule a podľa informácií miestnych médii mu odovzdal pozvánku na svadbu. Hráčov agent Erkut Sögut sa nechcel k danej veci počas dnešnéh dňa vyjadrovať.

 

img

 

"Myslím, že sklamal mnoho futbalových fanúšikov, mňa samozrejme tiež. Futbalisti sú symboly, s ktorými sa ľudia identifikujú," dodal Braun. Özil sa minulý rok v júli rozhodol skončiť v nemeckej reprezentácii. Ako dôvod uviedol negatívne reakcie na spoločné fotografie s tureckým prezidentom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies