Koho takmer položila depresia na kolená?

NETKY.SK • 17 Jún 2017, 08:09 • 2 min
Koho takmer položila depresia na kolená?

BRATISLAVA - Depresia nie je žiadna sranda. Táto závažná psychická porucha sa môže prejavovať stratou sebadôvery aj motivácie, nedostatkom osobnej hygieny či chronickou únavou - skrátka všetkým, čo celebritám pri ich povolaní poriadne prekáža. Kto z VIP o tom vie svoje a za služby psychiatra míňa celý majetok?

slovakia

left justify in out

Jim Carrey

Kanadský komik známy svojimi hereckými grotesknými výstupmi v komédiách ako Ace Ventura, Maska alebo Bruce Všemohúci určite nevyzerá ako kôpka nešťastia. Preto by asi málokoho napadlo, že má dlhoročnú skúsenosť s antidepresívami, na ktorých si podľa jeho slov vypestoval malú závislosť. Teraz už je vraj v pohode a s liekmi skoncoval, aj keď kto vie, či hovorí pravdu.

 

obrazok

 

Halle Berry

Aj predstaviteľka Bond Girl a držiteľka Oscara má za sebou smutné obdobie. Keď sa dozvedela, že ju podvádza manžel, upadla do depresie a stratila chuť žiť. O čom ale niekto len premýšľa, to čokoládová kráska zrealizovala. Ostatne, takto na osudnú chvíľu spomína ona sama. "Sedela som vo svojom aute a cítila, že plyn pomaly prichádza. Potom mi ale došlo, aké to bude pre moju matku, až ma takto nájde - to ma prinútilo vystúpiť. Ona sa pre mňa toľko obetovala a ukončenie môjho života by bolo sebectvom, " zverila sa bývalá kráľovná krásy spravodajskej agentúre Reuters.

 

obrazok

 

Brad Pitt
Po rozvode s jeho nemenej slávnou ženou Angelinou Jolie to ide s obľúbeným hercom pekne z kopca. Depresiu priznáva otvorene a v kuloároch sa ku všetkému šušká, že má problémy s príjmom potravy. Brad sa totiž stráca pred očami, a keď to takto pôjde ďalej, bude musieť titul najväčšieho a najudržiavanejšieho hollywoodskeho fešáka prenechať niekomu inému. To ale jedného z filmových Dannyho parťákov absolútne netankuje, pretože sa zatvára doma a dianie okolo je mu úplne ukradnuté.

 

obrazok

 

Lady Gaga

Pesničkárku s talianskymi koreňmi prestížny časopis Forbes radí medzi stovku najvplyvnejších osobností sveta a desiatku najmocnejších žien planéty. Teoreticky vzaté si teda spievajúca diva nemá načo sťažovať, ale bohužiaľ aj ona má problémy s duševným zdravím. Ako túto nezávideniahodnú patáliu vlastne znáša? Podozrivo dobre a jej slová trochu šokujú ... "Zistila som, že môj smútok neničí to, čo je na mňa skvelé a úžasné. Mám šťastie, že sa vždy môžem vrátiť k svojej veľkosti, " hrdo vyhlásila Lady Gaga zahraničným novinárom, ktorí s ňou nedávno robili interview.

 

obrazok

 

Dwayne Johnson

Americký herec, producent a profesionálny wrestler s prezývkou "Skala" v akčných filmoch budí dojem, že ho nič neporazí, ale pravda je úplne niekde inde. Fešák už od mladosti zápasí s ťažkými depresiami a máva tie najčernejšej myšlienky. Pri jednom rozhovore s Oprah Winfrey v jej televíznej šou sa otvorene priznal, že boli doby, kedy uvažoval o samovražde. Ako je vidno, aj tá najsilnejšia skala môže naraziť.


obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies