Kocian odmietol ďalšiu ponuku z Ázie, chce zostať v Poľsku

NETKY.SK • 2 Január 2018, 14:45 • 2 min
Kocian odmietol ďalšiu ponuku z Ázie, chce zostať v Poľsku

BRATISLAVA - Niekdajší tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kocian mal prednedávnom možnosť opäť zamieriť do Ázie. Ponuku od vicemajstra najvyššej vietnamskej súťaže FLC Thanh Hoa však odmietol, pretože chce naďalej pracovať v Poľsku.

slovakia

left justify in out

Kocian v minulosti v tejto krajine pôsobil v tímoch Ruch Chorzów, Pogoň Štetín a Podbeskidzie Bielsko-Biala. V decembri sa jeho meno skloňovalo v súvislosti s obsadením trénerského postu v mužstve nováčika Ekstraklasy Sandecja Nowy Sacz.

Bývalý obranca Dukly Banská Bystrica a nemeckého FC St. Pauli v rokoch 2011-2012 zažil anabázu v čínskom klube Ťiang-su Sainty a tíme z Hongkongu South China AA. Po tretej ázijskej skúsenosti však netúžil.

 

"Skontaktovali sa so mnou funkcionári vicemajstra vietnamskej ligy FLC Thanh Hoa. Mužstvo bude v druhej polovici januára bojovať v kvalifikácii ázijskej Ligy majstrov. Túto ponuku som však neakceptoval. A dôvod? Chcem pracovať v Poľsku. Dobre poznám ligových hráčov aj reálie tamojšej súťaže," vyhlásil pre Przeglad Sportowy 59-ročný rodák zo Zlatých Moraviec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies