Kmotrík: V prípade výnimky investície sto až dvestotisíc

NETKY.SK • 3 September 2014, 12:24 • 2 min
Kmotrík: V prípade výnimky investície sto až dvestotisíc

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava ešte nevedia, kde odohrajú domáce zápasy v hlavnej fáze Európskej ligy UEFA 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, piatkový žreb v Monaku prisúdil belasým v I-skupine troch atraktívnych protivníkov: taliansky tím SSC Neapol (domáci duel proti "partenopei" absolvujú 2. októbra), českého šampióna Spartu Praha (23. 10.) a švajčiarske mužstvo Young Boys Bern (27. 11.). Momentálne prebiehajú rokovania predstaviteľov UEFA so zástupcami slovenského majstra, ktorí by radi - tak ako dosiaľ - účinkovali na bratislavských Pasienkoch.

 

"Požiadali sme o výnimku. Teraz budeme čakať na rozhodnutie," uviedol podľa HNonline majiteľ Slovana Ivan Kmotrík a doplnil: "Ak by UEFA schválila výnimku, museli by sme investovať do rekonštrukcie. Išlo by o sumu medzi sto až dvestotisíc eur. Potom by bola pre nás šanca hrať na Pasienkoch." 

 

Ak Slovan nedostane výnimku, v hre sú podľa HNonline tri alternatívy - Györ, Viedeň a štadión Slavie v Prahe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies