Kingmakers: Nový trailer nám prezrádza, ako dlho vydržia stredovekí rytieri bojovať proti guľometom a bojovým vrtuľníkom

NETKY.SK • 26 Február 2024, 18:28 • 2 min
Kingmakers: Nový trailer nám prezrádza, ako dlho vydržia stredovekí rytieri bojovať proti guľometom a bojovým vrtuľníkom

V nadchádzajúcej hre Kingmakers stredovekí rytieri budú čeliť modernému vojnovému arzenálu. Nový trailer odhaľuje zmes akcie, stratégie a simulácie, ktorá vás uchváti, aj keď nie ste prívržencom takýchto zvláštnych variácií.

slovakia

left justify in out

Kingmakers si kladie jednoduchú otázku: Čo keby sa do stredovekého Anglicka dostal chlapík s pištoľou a truckom? Výsledkom je niečo ako Dynasty Warriors, ale okrem čistej akcie obsahuje aj prvky real-time stratégie a simulácie. Je to zvláštny, ale presvedčivý mix. 

Oznamovací trailer k hre Kingmakers sa stal hitom, ktorý na mnohých kanáloch nazbieral státisíce zhliadnutí. Niekoľko fanúšikov ho prirovnal k anime Gate, ktoré obsahuje podobný mix moderného vojny a stredovekej fantasy. Teraz môžete vidieť ešte viac záberov z hry Kingmakers v novom traileri, ktorý bol vydaný exkluzívne pre IGN Fan Fest 2024.

V tomto traileri sa bližšie pozrieme na niektoré simulačné prvky, vrátane toho, ako plynule prechádza z pohľadu nad hlavou do boja na zemi. A počkať, to je útočný vrtuľník?

V hre Kingmakers, ktorú vyvíja štúdio tinyBuild [Pathologic 2, Punch Club], sa objavuje vojak, ktorý cestuje späť do stredovekého Anglicka a dúfa, že "zmení priebeh krvavej vojny", aby odvrátil apokalypsu. Podľa oficiálnej správy pôjde o "plne real-time simuláciu s tisíckami vojakmi bojujúcimi súčasne" využívajúcou "viacvláknovú umelú inteligenciu novej generácie".

Medzi zbrane budú patriť "útočné pušky, brokovnice, granátomety, obrnené SUV, motorky, útočné vrtuľníky, letecké údery" a budete môcť riadiť aj stredovekých vojakov a rytierov. Kingmakers bude obsahovať tak sólovú, ako aj kooperatívnu hrateľnosť.

Zatiaľ nemáme k dispozícii riadny dátum vydania hry Kingmakers, ale v predbežnom prístupe bude k dispozícii niekedy v roku 2024. Ak vás zaujala, tak si ju už môžete pridať na Wishlist na Steame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Foto: IGN, Steam, Foto: Facebook / Kingmakers_Game
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies