KHL:Proti Kazani v bránke opäť s Janusom, no bez potrestaného Sersena

NETKY.SK • 20 September 2013, 19:09 • 2 min
KHL:Proti Kazani v bránke opäť s Janusom, no bez potrestaného Sersena

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na sobotňajší domáci duelu KHL proti AK Bars Kazaň (o 17.30 h) v bránke opäť s Jaroslavom Janusom. Okrem zraneného centra Mária Bližňáka však bude trénerovi "belasých" Rostislavovi Čadovi chýbať aj potrestaný obranca Michal Sersen.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný zadák dostal dvojzápasový trest za narazenie na mantinel Mikea Igguldena vo štvrtkovom stretnutí s Viťazom Podolsk (1:4). Nenastúpi tak ani v pondelkovom domácom stretnutí s obhajcom trofeje Dinamom Moskva.

Ako informuje oficiálna klubová stránka, v prvej obrane by mal po boku Martina Škoulu nastúpiť Zdeněk Kutlák. V druhej Vladimír Mihálik s Jonathanom Sigaletom a v tretej Tomáš Mojžíš s Martinom Štajnochom. Zmena nastala aj v treťom útoku, kde na pozícii centra bude hrať Roman Kukumberg a na pravé krídlo sa posunie Marko Daňo. Štvrtý útok bude tentokrát zložený z trojice Tomáš Mikúš, Milan Kolena a Martin Bakoš.

Predpokladaná zostava: Janus (Kopřiva) - Škoula, Kutlák, Mihálik, Sigalet, Štajnoch, Mojžíš, Brejčák - Miklík, Ölvecký, Vondrka - Netík, J. Mikúš, Bartovič - Daňo, Kukumberg, Hudáček - Bakoš, Kolena, T. Mikúš - R. Mráz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies