KHL: Tréner Petrohradu napriek zákazu kritizoval rozhodcov

NETKY.SK • 5 December 2013, 11:05 • 2 min
KHL: Tréner Petrohradu napriek zákazu kritizoval rozhodcov

PETROHRAD - Tréner hokejistov SKA Petrohrad Jukka Jalonen si nekládol po zápase Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Slovana Bratislava servítku pred ústa a poriadne sa obul do výkonu rozhodcov.

slovakia

left justify in out

Pred vypredanou Slovnaft Arenou predviedli Alexej Belov a Vladislav Kiseľov viaceré sporné výroky, ktoré pobúrili obe striedačky. Istí neboli v stredu večer ani čiaroví arbitri Konstantin Gordenko a Viktor Tomilov. Rozhodcovia chybili na obe strany.

"Bol to veľmi náročný zápas pre obe mužstvá. Žiaden z tímov nemôže byť spokojný s rozhodcami. V normálnom dueli by už pred prvým vylúčením bolo desať hráčov na trestnej lavici. Arbitri boli neskutoční, v tejto situácii hráči poriadne nevedeli, za čo sa môže vylučovať a za čo nie. Som šťastný z výhry, ale nie z toho, čo sa dialo na ľade," hneval sa tréner Petrohradčanov, ktorý sa do Bratislavy veľmi rád vrátil. Pred dvoma rokmi doviedol tím Fínska na majstrovstvách sveta práve na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu k titulu majstrov sveta. 

Jalonen svoje slová zopakoval aj v ďalších vyjadreniach. Tréneri i hráči pritom majú hneď po zápase zakázané pod hrozbou pokuty vyjadrovať sa k výkonu rozhodcov. "Neriešim pokuty. Hovorím len pravdu, každý to mohol vidieť. Nebojím sa pokuty, lebo rozhodcovia podali skutočne zlý výkon. Všetci to mohli vidieť. Vylučovali, keď nemali, netrestali, keď to bolo potrebné," hneval sa Jalonen. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies