Smer-SD na dnes inicioval mimoriadnu schôdzu. Neočakávajú, že sa uskutoční

NETKY.SK • 21 Apríl 2021, 08:38 • 2 min
Smer-SD na dnes inicioval mimoriadnu schôdzu. Neočakávajú, že sa uskutoční

Národná rada má dnes na programe mimoriadnu schôdzu, ktorú iniciovala strana Smer-SD. Podľa predstaviteľov opozičnej strany to má byť prvá ucelená schôdza o koronavíruse, o dopadoch a opatreniach, ktoré treba prijať.

slovakia

left justify in out

Robert Fico na tlačovej konferencii uviedol, že schôdza by mala byť aj „akýmsi povinným súdom vo vzťahu k tomu, čo navystrájala táto vláda.“ Začiatok tejto schôdze  je naplánovaný na 14:00. Smer-SD však ráta s tým, že poslanci neschvália jej program a schôdza sa tak neuskutoční.

 

Mohlo by ťa zaujímať: Nemáme predsudky voči žiadnej vakcíne, ani tej z Ruska, ale pravidlá majú platiť pre všetkých rovnako, hovorí Martin Klus

Na schôdzi sa chcú poslanci Smeru-SD pýtať napríklad aj na to, kto bude niesť zodpovednosť za vysoký počet obetí koronavírusu. Chcú otvoriť aj tému, ktorou  je zodpovednosť za iné úmrtia.

 

Tretia téma je podľa nich akútny nedostatok vakcín v apríli 2021. Otvoriť chcú aj tému nákupu ruskej vakcíny Sputnik V či chybného výberu antigénových testov. Parlament má k týmto témam prijať uznesenie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies