KHL: Slovan podpísal viacročné kontrakty so štvoricou hráčov

NETKY.SK • 21 Január 2014, 11:10 • 2 min
KHL: Slovan podpísal viacročné kontrakty so štvoricou hráčov

BRATISLAVA - Vedenie slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovana Bratislava predĺžilo v utorok zmluvy štyrom hráčom. Trojročný kontrakt medzi "belasými" získal útočník Milan Bartovič, na ďalšie dve sezóny si klub poistil obrancu Tomáša Mojžíša a útočné duo Mário Bližňák - Andrej Šťastný.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný kapitán Slovana Bartovič sa s klubom dohodol na pokračovaní spolupráce počas ďalších troch rokov. Skúsený krídelník bude reprezentovať Slovensko na olympijskom turnaji v Soči a prednedávnom sa zúčastnil na Zápase hviezd KHL. V priebehu sezóny nazbieral v 41 zápasoch 25 kanadských bodov (11+14).

O ďalšie dva roky si účasť v "belasom" zabezpečili Mário Bližňák a Andrej Šťastný. Kým prvý menovaný zaznamenal v priebehu sezóny zatiaľ 7 bodov, Šťastný získal o bod viac. Obaja prišli do Slovana ešte pred prvou sezónou v KHL.

S podmienkami novej zmluvy zo strany vedenia bratislavského klubu súhlasil aj český bek Tomáš Mojžíš. Z defenzívnych radov tímu trénera Rostislava Čadu má najlepšie štatistiky v plus/mínus (0) a po Michalovi Sersenovi je s 13 bodmi druhým najproduktívnejším zadákom.

Hokejisti Slovana sú v tabuľke Západnej konferencie na 11. priečke s 56 bodmi. Na ôsme miesto, ktoré zaručuje účasť v play off, strácajú trinásť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies